Svart tik/Black Female

J Lustans Shine on You Crazy Diamond SE21027/2015
"Joy"
2015-03-06 - 2023-06-25

DNA testad bär ej på gula och bruna anlag.
e./Sire SEU(u)Ch NOUCh Flatham’s Häjlt Å Hoole Hajna
u./dame Lustans Shiny Gold Charisma

Född/Born 2015-03-06

Stamtavla/Pedigree

Höfter/Hips: A
ED: u.a
Ögon/eyes: u.a

Utställning/Show: EXC Ökl, 4kkl
Jakt/Fieldtest: 1Nkl/1:st prize in beginners class
Working test: 80poäng Nkl
Övrigt: Genomförd FB-R med skott

Syskon/Brothers and sisters

Joy;
Nu har Joy fått somna in.
Joy var en fodertik som bodde och tränades av Pia Lago-Lengquist. Hon var en mycket arbetsvillig tik som aldrig tackade nej till en apport. Pia och Joy fixade ett 1:a pris i Nkl och hann med att testa på några praktiska jakter också. Snäll och trevlig tik som vi ej lyckades få dräktig. Hade gärna velat få hennes gener vidare men ibland blir det inte som man tänkt. Vet att hon haft ett underbart liv hos Pia och det ändå huvudsaken. Tack Pia för att du tog så väl hand om henne!
Dessa fina ord skrev matte Pia då Joy hade fått somna in;

Min kära Joy ”Joysan” Lustans Shine on you crazy diamond
Det saknas ord...det gör så ont och DU saknas oss så!!!
En älskad bästa vän som spred glädje överallt du gick. Du fick somna in igår, cancer var svaret på din matleda sista veckan. Vi var vid din sida. En sista nospuss och Happy låg tryggt nos mot nos när du fick din spruta. Hon slickade dig vid läppen och slickade sen mina tårar.
På hospice gjorde du tidigare i ditt liv skillnad för gästerna med svår cancer som terapihund och nu var det du som blev drabbad. Vart du än var skapade du varma relationer.Vänner som blivit mina för livet också tack vare dig min älskade vovve.
Tack Karin och Thomas att jag fick förvalta denna magiska Pärla. Vek inte ner sig för en endaste apport, fick 1 pris i nkl.. och i år skulle vi försvarat vår titel som kennelmästare. Så blev det inte. Men denna kära hund kommer alltid bo i våra hjärtan.. Hennes budskap var till oss alla LIVE WITH JOY And where you go...go with ALL your heart

Galleri;

Joy 2år

Joy 2år

Joy 1år