<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="1252"%> Untitled Document

Brun tik/Liver female

Lustans Rayleigh Scattering "Kila" SE10905/2019
Kila maj 2023

e. DKJV-16 HeJV-16 SE U(u)CH Steelriver Ray Of Sun
u. Lustans Hush-Hush Nutmeg

Född/Born: 20181128

Stamtavla/Pedigree


Höfter/Hips: A
ED: u.a (0)
Ögon/eyes: u.a/Clear 230203

Utställning/Show: 4Kkl Valpklass II, EXC 4kkl Ökl med CK (i en stor fin klass av 11st Ökl tikar)
Jakt/Fieldtest:
Övrigt:

Mer om Kila;
Kila, som hon kallas, är en fodervärdstik som bor och tränas av Ann-Sofie i Delsbo. Hon är en tik med mycket motor och stor arbetslust. Ann-Sofie äger även mamma till Kila. Ann-Sofie tränar Kila i jakt och har ambitionen att komma till start 2024

Hon är en mycket vacker brun tik. Vackert huvud, vacker mörk brunfärg, bra vinklar både fram och bak och rör sig bra runt om. Medelstor tik, hennes mamma är åt det lite större hållet. Är ej utställd så många gånger men har flera CK på utställning. Är i mina ögon en tik som med lätthet borde få CK när hon är i form. Har lite lockig päls som kan vara lite svår att få till ibland för matte.

Hon kommer från en kull med många duktiga individer.
Brorsan ”Vinnic” har 1Nkl på jaktprov och CERT på utställning, är också Svensk viltspårschampion. Är också han en mycket trevlig hane med stor arbetslust men ändå lättstyrd. Snygg är han också med ett otroligt vackert huvud.
Brorsan ”Rufuz” började sin karriär med att bli BIS på Flatshow för Engelsk rasdomare Sarah Whittaker. Även han ett jättevackert huvud med bra päls brunfärg. Har fått flera CK som vuxen men är ej utställd så mycket. Tränas också på jakten där han är väldigt lovande.
Syster Leia har ett flertal titlar i Rallylydnad och även hon är en mycket trevlig tik.
Alla syskon är höftledsröntgade med A höfter inklusive Kila själv.

Pappa till Kila är en import från Skottland, en mycket vacker hane som har vunnit både en vinnartitel som junior och är utställningschampion. Haft förmånen att följa honom och träffa honom träffa honom ett flertal gånger och han är en jättetrevlig hane som också lämnat både fina och duktiga avkommor.

Mamma till Kila är en vacker tik med fin brunfärg. Har CK på utställning och godkänd i anlagsklass på viltspår. Matte brukar också jaga praktiskt med henne.

Valpkull:
Scattering kullen/Scattering Litter


Gallery;

Kila februari 2023