Tankar om Mistys och Collins kommande kull;

Misty kommer fråm en kull med många trevliga individer. Totalt sett det som genomsyrar kullen är viljan att vara tillags. 4st är jaktmeriterade med bästa resultat, 2Ökl, 3Ökl, 1Nkl och 2Nkl.

Hennes mor, SVCH LP I Lustans Midwinter Night-Light, är mycket lättsam och trevlig tik. Hon har ett bra sök och är otroligt följsam. Lätt att anpassa sig var hon än befinner sig. Foxy är väldigt lik hennes mor SVCH SUCH Gunhills Silent Night, som för övrigt erhållit Svenska Kennelklubbens Bruksavelspris för sina duktiga avkommor!
Pappan, SU(u)CH Comics Fiction Charm, är också en mycket trevlig hund. Han har en mycket välmeriterad stamtavla där flera individer gått bra både på jaktprov och utställning. Både hans mor och hans mor och morfar har erhållit Svenska Kennelklubbens Bruksavelspris för sina duktiga avkommor!

Misty själv är en tik med mycket jakt och fart i, har en otrolig följsamhet och är mycket lyhörd, är lugn och harmonisk i passivitet, mjuk mun. Hon är en tik som jag är mycket imponerad av arbetsmässigt. Hon har under år 2008 utvecklats jätte mycket! Hon har fått ett flertal 2:or i öppenklass detta år, med en smak av 1:a pris. Små detaljer har gjort att hon fått 2:a istället för 1:a. Fungerar alldeles utmärkt på praktisk jakt. Hon används till jaga and, ripa, rapphöns och vildkaniner.

Utseendemässigt är hon tik med mycket vackert huvud med ett bra uttryck, något ljusa ögon, bra ben och tassar, brett och bra bakställ, kunde haft ett bättre förbröst, rör sig bra. Är mycker sparsamt utställd, men har som bästa resultat 1:a jaktklass, 1:a Kkl.med CK.

Vi har fått den stora förmånen att låna Collin, NUCH och SU(U)CH NordV-o7 Branchalwood Aylancoll, till Misty. Vi tror att det kommer att bli mycket spännande då vi tidigare använt hans bror med mycket lyckat resultat. Båda bröderna är importerade från Englands mest kända och framgångrika linjer.
Collin är vida känd över sina fina utställningsframgångar! Han är den ständigt ivriga svansviftaren trots många gånger lång dags väntan inför många BIS-finaler. En trevlig hund mentalt och han verkar ge sina avkommor det som vi saknar på Misty.
Tusen tack till Carina och Micke som ger oss chansen att en än gång få använda en av deras importer!

Det vi förväntar oss med denna kull är vackra och arbetsvilliga individer som kan göra bra ifrån sig på både jakt och utställningar!