Svart tik/Black female

Lustans Miss Tecnica
"Nica"

20140517

e/Sire. NO UCH SE U(U)CH NordV-07 Branchalwood Aylancoll
u/Dame SE JCH SE VCH Lustans Light Misty

Född/Born 20090305

STAMTAVLA/Pedigree

syskon/brothers and sisters

HD/Hips: A
ED: u.a/0
Ögon: u.a

Kull 1: Teknik-kullen e. Eragons Black Brianta

Meriter/Qualifications;

Utställning/Show: 1:a Ukl, 1Kkl. med CK, 1:a Jaktklass, 1Kkl med CK, CERT, 2Btkl/Won Youngster class and workingclass with champion quality award, 2:nd place in Best Female, CC

Jakt/Fieldtest: 1:a Nkl på första start/1:st prize in Beginners class

Nica var en livlig och framåt tjej, en Poker i tjejskepnad tror vi.
Var mycket nöjd med henne jaktligt. Hon hade hög fart både ut o in, snabba upptag, lyhörd men åt det hetare hållet, var helt tyst vid passivitet, bra näsa.
Tyvärr så fick hon fått stå tillbaka pga tidsbrist, så jag hann aldrig få henne till start i Ökl. Men under träning visade hon att hon hade gjort bra ifrån sig i Ökl om hon bara fått chansen.

Hon var en mycket vacker och elegant tik med ett mycket vackert elegant huvud med bra uttryck och mörka ögon, bra med päls, bra kors benstomme och tassar. En tanke lång i ryggen. Mycket brett o bra bakställ. Rörde sig mycket bra runt om. En av de finaste tikarna som vi har fött upp!

Nica
Nica finns inte längre i våran flock, men jag hoppas att hon har det bra i hundhimlen med sina hundkompisar. Saknar henne så mycket, tycker inte det var särskilt rättvisst mot henne att vi fick ha henne så kort tid. Men tyvärr ville cancern annorlunda.
Hon fick ändå ett härligt hundliv med massor av skoj, fick vara med o busa in i det sista. Hon var en av de finaste tikarna som vi fött upp så det känns extra trist att hon inte fick chansen att visa det. Som tur är har vi en avkomma kvar efter henne som redan visat sig vara duktig både på jaktprov o utställning, vi får försöka trösta oss med det.
Sov Gott gumman! Tror ingen kommer att hinna fatt dig i himlen, för springa fort det var liksom din grej det!

Galleri/Gallery


Nica 20121215


Nica 20121105


Nica Juli 2010


8veckor/8weeks7veckor/7weeks


6veckor/6weeks


5veckor/5weeks


3veckor/3weeks


12dagar/12days