<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="1252"%> Untitled Document

Tankar om Kiwi och Timmis kommande kull;
Har stor förväntan på denna kull, framför allt när vi förväntar oss bruna valpar i denna kull! Vi har inte haft nån kull med bruna valpar sen 2015 så det ska bli så spännande!
På Kiwis sida hittar vi på pappasidan högklassiga arbetslinjer där flera är jaktchampions, flera är också utställningschampions och som dessutom innehar vinnartitlar.
Bakom Kiwi på mammasidan består stamtavlan av idel snygga och duktiga individer, även här många med vinnartitlar dessutom! Axa härstammar från våran första kull där vi krönte stora framgångar både på utställning och på jaktprov.
Timmi är en import från Skottland. I hans stamtavla hittar vi både engelska champions och Svenska champions med en hel hög av vinnartitlar.

Vi förväntar oss friska och sunda individer som ska göra bra ifrån sig både på utställning och arbetsmässigt. Mentalt trevliga individer!

Mer info om Kiwi;
Kiwis vackra huvud, inegn tvekan vem som är far till henne!
Vi har fått förmånen att låna Kiwi för att ta en valpkull på henne. Kiwi bor hos och tränas utav Ann-Sofie Stenberg som bor i Delsbo.

Kiwi in action!
Anso tränar Kiwi till start på jaktprov, tanken var att hon skulle starta nu i höst, men då började hon löpa istället. Satsar på start under 2019 i stället. En lovande tik jaktligt som jag tror kommer att fixa debuten gallant. Anso jagar också pratiskt med Kiwi.
Brorsan Bruno Lustans Muscovado Coverture har redan fixat 1:a pris i Nybörjarklass.
Brorsan Bruno Lustans Muscovado Coverture har CK på utställning och 1Nkl på jaktprov!
Kiwi på pass i jaktgömslet!
Kiwi på lyckad duvjakt!
Hon har hunnit starta på viltspår och blivit godkänd i anlagsklass. Även genomgått BPH med skott.Bonuz vackra huvud!Bonuz i rörelse!
Kiwi är efter våran hane Bonuz. Världens goaste och snällaste hane, lättstyrd, mjuk mun och spontan på allt vilt. Ett otroligt vackert huvud och uttryck.
Han i sin tur är efter en tik som vi fick låna in och ta valpar på, nämligen Glädjeyrans Tip Top.
Hennes stamtavla innehåller både flera jaktchampions och utställningschampions. Hennes mamma Flaps Vilja Visa var en mycket vacker och välkonstruerad tik. Hon blev Svensk utställningschampion och hade många utställningsvinster under sitt liv på såväl Club-shows, Flat-shows och Stora Stockholm.
När det gäller jakten så var hennes bästa resultat 3:e pris elitklass på jaktprov (B-prov) och flera fina resultat på FM bland annat vinst i veteranklass 2006. Bakom henne finner vi bl.a. den berömda hanen TJH S LCH SJCH Hinnared's Mutter som är mycket berömd över sina fina arbetsegenskaper.
TJH S LCH SJCH Hinnared's Mutter
Pappa till henne, Cinnamon Midsummer Knight, har vi själva använt och där vi blev mycket nöjda med valparna. Flera av dem bidrog till att vår tik SUCH SVCH Gunhills Silent Night erhöll Svenska Kennelklubbens bruksavelspris! En hane med otroligt stor arbetsvilja, kunde jobba hur länge som helst!
Pappa till honom är SE JCH SEUCH Berolls Old Pal, som har många barn och barnbarn som visat sig duktiga arbetsmässigt och även blivit utställningschampions.

Mamma till Kiwi är vackra och eleganta Axa, SE VV-17 SE U(u)CH Lustans Double Exotic. Axa är en elegant och vacker tik! Hennes styrka är att hon är mycket välkonstruerad som visar sig i hennes rörelser i form av långa spänstiga och vägvinnande steg. Inte ofta man ser en sådan bra front på en flat idag, hennes mor hade lika bra. Hennes vackra huvud tror jag hon ärvt av sin mor, som också hade ett otroligt vackert huvud och utryck. Gissa om de kunde linda en runt lillfingret när de blinkade med sina bruna vackra ögon!
En lycklig stund i mitt uppfödarliv, Axa blir Svensk Veteranvinnare 2017
Eleganta Axa!

Hon har startat på jaktprov och har där fått ett 3Nkl. Men jagades med ganska frekvent på bl.a Ripa, som hon gjorde med bravur!
Axa på jakt på fjället med matte Katarina!
Lyckad ripjakt!

Bakom Axa hittar vi både snygga och duktiga individer. Hon härstammar från vår första kull, där vi hade stor framgång både jaktligt och på utställning.
SE UCH Lustans Active Charmer, finns i 4:e led bakom Axa.

Mer info om Timmi;
Timmi blir Helsinki Juniorvinnare 2016
Han är en hund som vi träffat flera gånger på utställning. En trevlig hane med ett vackert utseende. Vackert huvud och med bra rörelser runt om.
Har haft ögonen på honom länge och när jag såg hans son ta cert i Svenstavik blev jag ännu mer övertygad om att jag ville använda honom.
Timmi har en mycket intressant stamtavla med både Engelska och Svenska linjer. Mamma till Timmi,
GB SHCH
Steelriver Heatwave
kommer från Skottland, är en vacker elegant tik.

GB SHCH Steelriver Heatwave
Pappa är SE U(U)CH C.I.E. NO UCH DK V-15 Caci's Playing-To-Win är en brun fin hane som blev champion redan vid två års ålder.
Pappa till honom är berömda EUW-12 NO V-11 NO V-12 NORD V-11 NORD V-12 SE U(U)CH Caci's Win-A-Latte som har flertalet BIR, BIG- och BIS placeringar på sin meritlista
.
EUW-12 NO V-11 NO V-12 NORD V-11 NORD V-12 SE U(U)CH Caci's Win-A-Latte
Förutom dessa hundar är det extra kul att vi hittar vackra hundar från både Steelriver och Branchalwood. Kennlar i Skottland som fått fram flera framgångsrika hundar. Dessa kennlar har förekommit i våra tidigare kombinationer med lyckat resultat, härligt att få in dessa engelska linjer i våra linjer igen.


Tror att Kiwi och Timmi kommer att passa utmärkt ihop!
Stort TACK till Carina och Micke som låter oss använda fina trevliga Timmi!