Tankar om Kayo och Olivers blivande kull;

Vi tror att med denna kombination skall vi få ut det optimala på arbetssidan. Båda kommer från högklassiga arbetslinjer där inte mindre än 12st av 14 har minst 1:a i nkl eller bättre. 6st av dessa har dessutom minst 1:a i Ökl! Att man dessutom återfinner inte mindre än 3st Bruksavelspris i stamtavlan talar ju också för saken.
I stamtavlan finner vi också många högklassigt extriöra individer. 8st utställningschampions och dessutom så har ytterligare 5st hundar minst ett cert.
2st innehar även titeln Svensk Vinnare!

Det kan bli både svarta och bruna valpar eftersom Oliver lämnat brunt och Kayo har syskon och halvsyskon som lämnat brunt. Hennes far har också lämnat brunt och hennes mor har syskon som är bruna.
Vi förväntar oss friska och sunda individer som ska göra bra ifrån sig både på jaktprov och i utställningsringen.

Vi vill tacka Veronica för att hon vill låna ut sin Oliver till oss!
Oliver och Kayo kommer att passa perfekt ihop tror vi!

Info om föräldrarna;

Kayo kommer från en kull som vi är mycket nöjda arbetsmässigt med. 5st kommit till start på jaktprov där 4 av dom går i öppenklassen. Tre används dessutom i praktisk jakt. Utseendemässigt så är flera av championkvalité. En individ är svensk utställningschampion och två till har cert som resultat på utställning. Alla är höftledröntgade med A som resultat.
Kayo har en kull förut som vi hittills är mycket nöjda med. Flera har redan visat sig lovande i utställningsringen och jaktmässigt så är dom mycket lovande. En har hunnit med att få 1:a pris i Nkl.
Kayo är en mycket lättsam och lätttränad tik som finner sig i alla situationer. Bäst trivs hon när hon får fara och jaga med husse.
Hennes mor SUCH SVCH Gunhills Silent Night har visat sig vara en mycket god nedärvare så god att hon tilldelats
Svenska Kennelklubbens Bruksavelspris.
Om ni vill veta mer om Kayo klicka på hennes namn.

Comics New Blue Style "Oliver" har vi spanat in en längre tid. Han visade tidigt att han hade dom rätta arbetskapasiteterna. Att han dessutom ser mycket bra ut gör ju inte det hela mindre intressant.
Oliver är lätttränad och samarbetsvillig, jobbar med bra fart, spontan apportering och har fina apportgrepp. Han är startad ett flertal gånger på jaktprov och har alltid gått till pris. Han är en enkel och stabil hund i vardagen.
Oliver kommer från en kull där flera individer gått bra både på jaktprov och utställning. Hans mor, som tävlar i elitklass på jaktprov, har två gånger blivit Årets Flat och har även hon blivit tilldelad
Svenska Kennelklubbens Brukavelspris!