<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="1252"%> Untitled Document

Kennel Lustans har år 2019 blivit tilldelad Svenska kennelklubbens Bruksuppfödarpris!
Kennel Lustans has been awarded in 2019 the Swedish Kennel Clubs award for breeding excellent working dogs!


Bruksuppfödarepriset instiftades år 1962 och är ett erkännande åt de uppfödare, som i Sverige fött upp hundar vilka meriterat sig på bruks-/jaktprov. Bruksuppfödarepris utdelas för uppfödning inom en och samma ras, och som bevis för utmärkelsen utfärdar SKK ett diplom. Uppfödare kan erhålla priset flera gånger men får då ej tillgodoräkna sig poäng för hundar, vilkas poäng tidigare utnyttjats. Uppfödare får tillgodoräkna sig poäng för högst 10 hundar. Minimipoäng 35
.

SVENSKA KENNELKLUBBENS BRUKSUPPFÖDARPRIS
har tilldelats KENNEL LUSTANS Thomas och Karin Holmgren
för uppfödning av följande Flatcoated retriever;

Så himla glada och stolta kan vi konstatera att vår uppfödning uppnått erforderliga poäng för att kunna bli tilldelad Svenska Kennelklubbens Bruksuppfödarpris!
Vi har sen tidigare fått Svenska Kennelklubbens Bruksavelspris, tack vare Pepsis duktiga avkommor, så att få även Bruksuppfödarpriset känns helt underbart!
Ytterligare en milstolpe nådd för kenneln tack vare duktiga, flitiga valpköpare och naturligtvis även duktiga hundar. Tack för att ni förvaltat dem väl! Att alla dessutom erhållit Svenskt utställningschampionat, förutom Five som "bara" har hunnit få cert, cacib och BIM, känns extra roligt att påpeka. Allra helst när så många envisas med att det går inte att ha både duktiga och snygga flattar. Tycker vi har bevisat motsatsen så himla många gånger nu!
Endast 10st hundar får stå med på diplomet, men i samband med att vi räknade och kollade kunde vi konstatera att alla dessa hundar från oss tagit minst ett 2:a pris i Nkl på jaktprov. Inte mindre än 63st!!! Helt galet rolig läsning, se nedan!!! Flera av dessa är ju dessutom unga och kommer kanske också att nå ännu högre priser på jaktprov.
Så tacksam och lycklig över era resultat! TACK!!!